INVESTMAX IMOBILIARE

Specialisti in Investitii Imobiliare: Transformam Visele in Realitate cu Proprietati Exceptionale in Baia Mare

Experienta 

Cu o vasta experienta in domeniul imobiliar, echipa noastra dispune de cunostinte aprofundate despre piata locala. Oferim consultanta personalizata si indrumare pas cu pas in toate etapele procesului de cumparare sau investitie. 

Calitate

Fie ca este vorba de apartamente de vanzare sau de optiunile noastre de cazare in regim hotelier, ne mandrim cu oferirea de proprietati care respecta cele mai inalte standarde de calitate, design si confort.

Servicii Complete

De la vanzarea de proprietati pana la cazare temporara, ne straduim sa acoperim un spectru larg de nevoi imobiliare. Cu InvestMAX, ai toate serviciile de care ai nevoie intr-un singur loc.

Personalizare

Intelegem ca fiecare client este unic, asa ca adaptam serviciile noastre la nevoile specifice ale fiecaruia. Ne dedicam sa oferim o experienta personalizata care sa iti depaseasca asteptarile.

despre noi

Suntem InvestMAX IMOBILIARE,  cu sediul în Baia Mare, specializată în investiții imobiliare și vânzarea de apartamente noi. Misiunea noastră este să ajutăm oamenii să găsească locul perfect pentru a numi "acasă" sau pentru a investi cu încredere.

De la înființarea noastră în 2023, ne-am concentrat pe a aduce pe piață proprietăți de cea mai bună calitate, care să îmbine confortul, designul modern și funcționalitatea. Echipa noastră de profesioniști cu experiență vastă în domeniul imobiliar este dedicată să ghideze clienții noștri pe parcursul întregului proces de cumpărare, de la vizionare până la încheierea tranzacției.

În plus, ca un serviciu secundar, oferim opțiunea de cazare în regim hotelier în unele dintre cele mai atractive proprietăți ale noastre. Acest serviciu a fost conceput pentru a răspunde nevoilor călătorilor sau ale celor care caută o soluție de cazare pe termen scurt în Baia Mare, oferindu-le șansa de a experimenta calitatea și confortul apartamentelor noastre.


Credem cu tărie în valoarea adăugată prin serviciile noastre, atât în ceea ce privește cumpărarea unui nou imobil, cât și în oferirea unei opțiuni de cazare superioare. Prin profesionalism, dedicare și o abordare personalizată, InvestMAX este alegerea de top pentru toate nevoile tale imobiliare în Baia Mare.

Echipa InvestMAX IMOBILIARE

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a programa o vizionare, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici să te ajutăm!

>